Pieczeń Wieprzowa Iowa
Pieczeń wieprzowa Iowa trwa około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 218 kalorii, 26g białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wystarczy mieszanka pietruszki, soli, marchewki i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crock Pot Roast Chicken-Iowa Girl Eats, Crock Pot Roast Chicken-Iowa Girl Eats, oraz Nadziewane Steki Iowa (Kotlety Wieprzowe) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu zrumienić na maśle przez 5 minut z każdej strony.
Przełóż na brytfannę. Na tej samej patelni podsmaż cebulę i marchewkę, aż będą chrupiące.
Dodaj bulion na patelnię.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odkryć; piec 20-30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Wyjmij pieczeń i warzywa na półmisek do serwowania; trzymaj się ciepło.
Wlej kapanie patelni do miarki; odtłuścić tłuszcz.
Dodaj wodę, aby odmierzyć 2-2 / 3 filiżanki.
W małym rondelku wymieszaj mąkę i śmietanę, aż będą gładkie.
Dodaj kapanie, pietruszkę i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Schłodzić lub zamrozić pozostałą wieprzowinę (można zamrozić do 3 miesięcy).