Pieczeń Wieprzowa Iowa

Pieczeń Wieprzowa Iowa
Pieczeń wieprzowa Iowa trwa około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 218 kalorii, 26g białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wystarczy mieszanka pietruszki, soli, marchewki i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crock Pot Roast Chicken-Iowa Girl Eats, Crock Pot Roast Chicken-Iowa Girl Eats, oraz Nadziewane Steki Iowa (Kotlety Wieprzowe) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu zrumienić na maśle przez 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełóż na brytfannę. Na tej samej patelni podsmaż cebulę i marchewkę, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Umieść wokół pieczeni.
4
Posyp papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
5
Dodaj bulion na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odkryć; piec 20-30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij pieczeń i warzywa na półmisek do serwowania; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
8
Wlej kapanie patelni do miarki; odtłuścić tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
PatelniaPatelnia
9
Dodaj wodę, aby odmierzyć 2-2 / 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
10
W małym rondelku wymieszaj mąkę i śmietanę, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Dodaj kapanie, pietruszkę i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SólSól
12
Podawać z pieczeniem.
13
Schłodzić lub zamrozić pozostałą wieprzowinę (można zamrozić do 3 miesięcy).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn