Pieczeń wieprzowa faszerowana kiełbasą i jabłkiem

Pieczeń wieprzowa nadziewana kiełbasą i jabłkiem może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 384 kalorii, 43g białka, oraz 19g tłuszczu. Za $2.55 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś schab, sól i pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn, możesz śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 58%. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Kiełbasą, Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłkiem, oraz Pieczeń Z Schabu Nadziewanego Jabłkiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu podsmaż kiełbasę, aż przestanie być różowa.
Wyjmij kiełbasę (pozostaw w tłuszczu) i odstaw na bok. Na patelnię dodać cebulę, seler i jabłko i posypać solą i pieprzem. Gotuj, aż jabłko przestanie być chrupiące, około 5 minut.
Dodaj czosnek i gotuj dodatkowe kilka minut.
Zdjąć z ognia, ponownie wmieszać kiełbasę i odstawić.
W robocie kuchennym zmiksuj chleb z szałwią, rozmarynem i tymiankiem na grube okruchy.
Rozgrzej masło na średniej patelni do smażenia i gotuj okruchy na średnim ogniu, aż pokryją się masłem i lekko opiekane, około 3 minut (uważaj, aby się nie przypalić).
Wymieszaj bułkę tartą z mieszanką kiełbas.
Przygotuj pieczeń, jakby robiła galaretkęroll.
Umieść pieczeń krótszym bokiem do siebie i tłuszczem skierowanym w dół w kierunku blatu lub deski do krojenia. Użyj ostrego noża, aby pokroić pieczeń na około 1/2 cala od spodu pieczeni (równolegle do deski do krojenia), uważając, aby nie przeciąć do końca. Kontynuuj cięcie, rozwijając pieczeń podczas pracy, aż uzyskasz duży, cienki kawałek mięsa.
Umieść rozwałkowany kawałek mięsa między 2 arkuszami woskowanego lub pergaminowego papieru i lekko ubij młotkiem do mięsa, aby zwiększyć powierzchnię mięsa o 10 do 20 procent. Uważaj, aby nie przebić się przez mięso. Posolić i pieprzyć wieprzowinę i posypać nadzieniem, równomiernie rozprowadzając wieprzowinę, pozostawiając 1-calowy margines na obwodzie.
Zaczynając od krótszego boku, zwiń mocno galaretowatą rolkę i zabezpiecz pieczeń sznurkiem kuchennym.
Podgrzej dużą patelnię do smażenia na średnim ogniu i dodaj olej.
Dodaj pieczeń i zrumień ze wszystkich stron.
Umieść w brytfannie wyposażonej w ruszt i dodaj wino na dnie patelni (aby soki się nie przypaliły) i piecz przez 45 minut do 1 godziny lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F na termometrze z natychmiastowym odczytem.
Wyjmij pieczeń z piekarnika i odstaw na pełne 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.