Pieczeń W Stylu Rodzinnym

Pieczeń W Stylu Rodzinnym
Pieczeń w stylu rodzinnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 679 kalorii, 56g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, popękany pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Rodzina-Ulubiona Pieczeń Wołowa, oraz Rodzinny Ulubiony Pieczony Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: sznurek rzeźniczy, blender zanurzeniowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Wołowinę posypać równomiernie solą, pieprzem i granulowanym czosnkiem. Pieczeń ułożyć sznurkiem rzeźniczym w jednolity kształt. Pomoże to pieczeń zachować jednolity kształt, podczas gdy dusi się i zrobić więcej nawet plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
5
Umieścić borowiki w misce i przykryć 2 szklankami gotującej się wody. Odstawić i pozostawić grzyby do stromego i wchłonąć wodę na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W dużym holenderskim piecu na dużym ogniu, dodać masło i olej. Gdy masło się spieni, dodać wiązaną wołowinę i zapiekać przez 5 do 6 minut z każdej strony, w tym końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
7
Wyjąć na talerz. W tym samym garnku na średnim ogniu, dodać cebulę i szalotki i gotować, aż tylko zaczyna karmelizować, o 15 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Dodać czosnek, seler i marchew i gotować, aż seler po prostu zaczyna mięknąć, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
9
Wymieszać z koncentratem pomidorowym i połączyć. Deglaze z bulionu wołowego i wina, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 5 minut, aby spalić alkohol z wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bulion WołowyBulion Wołowy
AlkoholAlkohol
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj pikantny i tymianek. Odcedzić grzyby borcini i dodać do garnka wraz z 1 filiżanką płynu borcini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Dodać wołowinę i wszelkie soki z wołowiny z powrotem do garnka na wierzchu warzyw. Przykryj patelnię ciasną pokrywką i włóż do piekarnika. Gotować przez 45 minut, podlewać sokami z patelni, zastąpić przykryciem i gotować przez dodatkowe 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
12
Delikatnie wyjąć wołowinę i namiot folią aluminiową. Wyrzucić wiązkę tymianku. W blenderze zanurzeniowym zmiksuj warzywa na gładką masę. Wyreguluj przyprawę z dodatkiem soli i pieprzu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
13
Usunąć sznurek, pokroić w poprzek ziarna na 2-calowe kawałki i podawać natychmiast z sosem warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn