Pieczeń słodko-kwaśna

Pieczeń słodko-kwaśna
Ten przepis służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 194 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, cebulę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczeń słodko-kwaśna, Pieczeń słodko-kwaśna, oraz Słodko-kwaśny Bochenek z indyka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj bułkę tartą, sól, pieprz i jajka; pokrusz wołowinę na wierzchu i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj cebulę i połowę sosu pomidorowego. Naciśnij 9-in. x 5-w. Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 50 minut. W rondelku połącz cukry, ocet, musztardę i pozostały sos pomidorowy; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Polej Bochenek mięsa; piec 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn