Pieczeń Po Hiszpańsku
Przepis Hiszpański pieczeń może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 3 godziny i 15 minut. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 59G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pieczeń, ziemniaki, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Smoky Spanish-Style Patelnia Pieczona.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino można spróbować jest Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo]()
CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo
Wino wyprodukowane z winogron z naszych winnic w Villalba del Duero, Burgos. Wysoka fioletowa warstwa. Nos z wieloma nutami czarnych owoców zmiękczonych przez kwiatowe aromaty, które są przerywane odrobiną minerału z gleby, która przeplata się z wanilią pochodzącą z ich krótkiego pobytu w beczce. Na podniebieniu jest wygładzony szlachetną taniną, która zapewnia długi i trwały posmak. Wykonane w 100% z Tempranillo.Idealne połączenie z wszelkiego rodzaju tłustych mięs i dziczyzny w postaci pieczenia, gulasze, oprócz różnych serów w okolicy.