Pieczenie włoskiej kiełbasy i jajek
Przepis włoski kiełbasa i jajko piec może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. Na 4,03 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, Bazyl, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczenie Jajek Z Kiełbasą Włoską, Pieczenie Włoskiej Kiełbasy, oraz Jak upiec włoską kiełbasę z papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Kostki chleba wymieszać z 1 łyżką oleju i równomiernie rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, aż kostki zaczną obracać światło złoty na brzegach, 10 do 12 minut (nie nad-brązowy jak kostki chleba będzie nadal brązowy po upieczeniu na szczycie kiełbasy w naczyniu).
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Podgrzać pozostały olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i kiełbasę. Rozbić kiełbasę drewnianą łyżką i gotować, aż kiełbasa gotuje się przez i cebula jest miękka, 8 do 10 protokół.
Dodać szpinak i gotować, często mieszając, aż zwiędnie, o 2 protokół.
Dodaj suszone pomidory i bazylii.
Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 na 9 na 2 cale lub ceramicznym naczyniu do pieczenia.
Posypać kozim serem na mieszaninie i ułożyć kostki chleba na wierzchu. Wykonaj 6 drobnych wgłębień w mieszaninie, odstępując od siebie. Kryj się i wyluzuj. Można to przygotować 2 godziny wcześniej.
Crack 1 jajko do każdego wcięcia, upewniając się, aby zachować żółtka nienaruszone.
Jajka posypać lekko solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Piec, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal ciekłe, około 15 minut (lub 18 minut dla w pełni ugotowanego żółtka).