Pieczenie szynki i szwajcarskiego brunchu
Szynka i Szwajcarski Brunch piec może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, musztardę dijon, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brunch Egg Bake, Egg Brunch Bake, oraz Pieczenie Brunchu Ze Szczypiorkiem I Szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia, ułóż połowę kromek chleba, nakładając się w razie potrzeby.
Pieczywo umyć w naczyniu z musztardą. Wierzch równomiernie z szynką i serem szwajcarskim, nakładając się w razie potrzeby. Top z pozostałych kromek chleba, układając je na pierwszej warstwie kromek chleba, aby kanapki.
W średniej misce ubij jajka i mleko trzepaczką do dobrego wymieszania. Ostrożnie wlać kanapki. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 12 godzin.
Tymczasem w małej misce wymieszaj parmezan, bułkę tartą, natkę pietruszki i masło. Odstawić.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Posypać okruchy polewą nad zapiekanką.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż kanapki są dmuchane i złoty kolor.