Pieczenie szynki i szwajcarskiego brunchu

Pieczenie szynki i szwajcarskiego brunchu
Szynka i Szwajcarski Brunch piec może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, musztardę dijon, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brunch Egg Bake, Egg Brunch Bake, oraz Pieczenie Brunchu Ze Szczypiorkiem I Szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia, ułóż połowę kromek chleba, nakładając się w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Pieczywo umyć w naczyniu z musztardą. Wierzch równomiernie z szynką i serem szwajcarskim, nakładając się w razie potrzeby. Top z pozostałych kromek chleba, układając je na pierwszej warstwie kromek chleba, aby kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
MusztardaMusztarda
ChlebChleb
SzynkaSzynka
3
W średniej misce ubij jajka i mleko trzepaczką do dobrego wymieszania. Ostrożnie wlać kanapki. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Tymczasem w małej misce wymieszaj parmezan, bułkę tartą, natkę pietruszki i masło. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać okruchy polewą nad zapiekanką.
7
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż kanapki są dmuchane i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn