Pieczenie Jagnięciny Mielonej
Mielona jagnięcina piec może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany sos marinara, oliwę z oliwek, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Ryż Z Mieloną Jagnięciną, Tarta filo z jagnięciny mielonej, oraz Indyjskie mielone szaszłyki z jagnięciny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać oliwę w woku na średnim ogniu, dodać cebulę i smażyć, aż będzie miękka i miękka. Wymieszać jagnięcinę i grzyby; gotować, aż mięso rumiane, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić mięso.
Wlać sosem marinara i doprowadzić do duszenia. Wymieszać z ugotowanym makaronem, a następnie przelać do żaroodpornego naczynia do pieczenia.
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Wlać mąkę i dobrze wymieszać.
Wlać mleko, zwiększyć ogień do średniej i gotować, aż zgęstnieje. 1/4 szklanki zagęszczonego mleka wymieszać z jajkiem, ok. łyżki na raz, aby jajko hartować, następnie wlać jajko do pozostałego sosu i ubić razem.
Ten biały sos rozprowadzić na makaronie i posypać serem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i chrupiące, o 30 protokół.