Zupa z żółtej papryki jest bezglutenowy danie główne. Ten przepis zawiera 8 porcji z 259 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cebulę, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Sos Z Żółtej Papryki, Zupa Z Żółtej Papryki, oraz Zupa Żółto-Pieprzowa podobnych receptur.
Instrukcje
1
Papryka o połowę; usunąć i wyrzucić wierzchołki i nasiona. Broil peppers 4 w od ciepła aż Skórki blister, około 4 minut. Natychmiast umieścić paprykę w misce; przykryć i odstawić na 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Tymczasem w dużym rondlu podsmażamy cebulę i pory na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(i Tylko Porcje)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać ziemniaki, bulion, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub do momentu, gdy ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków