Pieczenie Chleba: Szybkie Bułki Maślane

Pieczenie Chleba: Szybkie Bułki Maślane
Ten przepis służy 12. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, drożdże instant, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb, Pieczenie Chleba: Słodkie Bułeczki, oraz Pieczenie Chleba: Bułeczki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż wodę, drożdże, cukier i 2 szklanki mąki chlebowej do miski miksera stojącego. Wymieszać, aby połączyć. Będę luźny i lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Pozostałą mąkę wyłożyć na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
3
Dodaj sól. Przykryć folią (tak, na razie zostawiasz mąkę na wierzchu) i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Wyjmij plastikową folię i zagniataj ciasto za pomocą miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta, aż ciasto będzie gładkie, błyszczące i elastyczne. Będzie to miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
5
Dodaj masło i kontynuuj ugniatanie, aż masło zostanie całkowicie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
6
Wyjmij miskę z miksera stojącego, przykryj folią i odstaw na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Zmyć powierzchnię roboczą i rozgrzać piekarnik do 350 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Ciasto rozwałkować i krótko zagnieść. Powinien być miękki i sprężysty. Ciasto podzielić na 12 sztuk i kształtować w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
8
Umieścić kulki na przygotowanej blasze do pieczenia.Uwaga: jeśli chcesz bułki kanapki / burger zamiast okrągłych rolek, spłaszczyć kulki do około 1/2 wysokości. Zrobiłem 6 płaskich bułek i 6 okrągłych bułek. Przykryć bułki folią i odstawić do podwojenia rozmiaru, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Zdjąć folię i piec w temperaturze 350 stopni, aż ładnie rumiane, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
10
Wyjąć bułki z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn