Pieczeń wołowa z cebulą balsamiczną i serem Brie

Pieczeń wołowa z cebulą balsamiczną i serem Brie
Pieczeń wołowa z cebulą balsamiczną i serem Brie może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, ser brie, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wołowa z cebulą balsamiczną i serem Brie, Kanapki Z Pieczonej Wołowiny Z Balsamiczną Cebulą I Serem Pleśniowym, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wołowinę, sos Worcestershire, i Montreal stek przyprawy razem w misce. Marynować wołowinę podczas przygotowywania innych przedmiotów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Montreal Steak SeasoningMontreal Steak Seasoning
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na dużym ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż złoty kolor brązowy, o 15 protokół; dodać ocet balsamiczny, sól, i czarny pieprz. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować mieszaninę cebuli na wolnym ogniu, aż nie ma mało płynu pozostałe i mieszanina jest syrop-jak w teksturze, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Rozgrzej grill na zewnątrz do 400 stopni F (200 stopni C) i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Z marynaty wyjąć kawałki steków i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Połączyć wołowinę i olej rzepakowy w misce i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Gotować plastry wołowiny na gorącym grillu, często obracając, aż zaczną jędrne i są czerwono-różowe i soczyste w środku, 4 do 6 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Ułóż rolki na blasze do pieczenia. Łyżka cebuli na dnie bułek kanapkowych; dodać wołowinę. Top wołowina z serem Brie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka KanapkowaBułka Kanapkowa
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
9
Podgrzewać w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn