Dyniowo-Serowy Flan

Dyniowo-Serowy Flan
Dyniowo-serowy Flan może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, donice pekan, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan Z Serem Śmietankowym, oraz Flan Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ugotować i wymieszać 1 szklankę cukru w małym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do całkowitego rozpuszczenia i głębokiego złocistobrązowego koloru. Natychmiast wlać do 9-calowej okrągłej patelni; przechyl patelnię, aby równomiernie przykryć dno syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
W blenderze zmiksować mleko i ser śmietankowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać 1 szklankę pozostałego cukru, jajka, dynię i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
5
Wlać syrop na patelnię; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Umieść patelnię na większej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby dojść do połowy strony napełnionej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec 50 do 55 min. albo dopóki nóż włożony do środka nie wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
9
Usuń flan z patelni wypełnionej wodą; umieść na stojaku z drutu. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
10
Tymczasem przynieś pozostały cukier i 2 łyżki. woda do zagotowania w małym rondlu; gotować 5 min. lub aż do złotego brązu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodać orzechy; mieszać aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
13
Rozprowadzić na blasze pokrytej folią. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować flan tuż przed podaniem; unmold na talerzu. Orzechy rozbić na mniejsze kawałki; posypać flan.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn