Pieczeń Po Włosku

Pieczeń Po Włosku
Włoska pieczeń może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 597 kalorii, 40g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.59 za porcję. 315 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka ząbków czosnku, łodygi selera, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Jeden garnek pieczony Ziti z włoską kiełbasą + wideo, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn