Pieczeń Na Patelni Oyster

Pieczeń Na Patelni Oyster
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Oyster Pan Roast spróbować. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 12g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, parmezan, wybrane ostrygi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Pieczeń Ostrygowa, oraz Pieczeń Ostrygowa.

Instrukcje

1
Połączyć bułkę tartą i ser w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Masło rozprowadzić po 1 stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
3
Połączyć 1/8 łyżeczki soli i czarnego pieprzu; posypać masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
4
Na blasze ułożyć kromki chleba, posmarowane masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane i chrupiące. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Połączyć śmietanę i szalotka w 10-calowy, patelnia żaroodporna; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 15 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki, często mieszając. Wymieszaj pozostałą 1/8 łyżeczki soli, posiekany rozmaryn i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
RozmarynRozmaryn
SzalotkaSzalotka
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj ostrygi; gotuj 1 minutę lub aż krawędzie ostryg zaczną się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
8
Zdjąć z ognia.
9
Posypać bułką tartą. Broil 3 cale od ciepła 2 do 3 minut lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
10
Aby służyć, włócznią gałązkę rozmarynu przez każdą kromkę chleba tostowego; umieść kromkę chleba w każdej z 4 pojedynczych płytkich misek. Łyżka mieszaniny ostryg wokół chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
OstrygiOstrygi
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn