Pieczarkowe hamburgery Kasha z majonezem Chipotle

Pieczarkowe hamburgery Kasha z majonezem Chipotle
Przepis grzybowe hamburgery Kasha z majonezem Chipotle może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 2 godziny. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sos sojowy, grzyby portabella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Taco Z Majonezem Chipotle, Bekonowe hamburgery Jalapeno z majonezem Chipotle, oraz Southwest Pinto Bean hamburgery z Chipotle majonez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w 1-do 1 1/2-kwartowym ciężkim rondlu, a następnie wymieszać kaszę. Przykryć i zmniejszyć ogień do niskiej, a następnie gotować, aż kasha będzie miękka i woda zostanie wchłonięta, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KashaKasha
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć do miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przełóż jedną trzecią grzybów do robota kuchennego i pulsuj, aż drobno posiekasz, a następnie przenieś do miski. Powtórz z pozostałymi 2 partiami grzybów, przenosząc do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Cebulę i paprykę ugotować na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać posiekane grzyby, czosnek, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wszelkie płynne grzyby wydzielają się odparuje i grzyby zaczynają brązowieć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski, a następnie mieszać w kasha, pietruszka, sos sojowy, i 1/2 szklanki bułki tartej, aż dobrze połączone. Ostudzić 10 minut, następnie mieszać w jajku, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sos SojowySos Sojowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KashaKasha
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Ułóż talerz folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Rozłóż pozostałą bułkę tartą w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Uformuj jedną czwartą mieszaniny grzybów (około 3/4 szklanki) na Patty o grubości 3/4 cala (3 1/2 cala średnicy), a następnie pogłębiaj w bułce tartej, strącając nadmiar i przenieś do talerza. Formować i pogłębiać 3 kolejne paszteciki, przenosząc na talerz. Chill paszteciki, luźno pokryte folią, 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
GrzybyGrzyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Rozgrzać olej w oczyszczonej 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie smażyć paszteciki, obracając się raz, aż do głębokiego złota, o 4 łącznie minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Przenieść paszteciki do ręczników papierowych, aby osuszyć (paszteciki będą miękkie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
12
W międzyczasie ubij razem majonez i sos chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Rozłóż chleb z majonezem chipotle i kanapkę każdy patty grzybowe między 2 plastrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
GrzybyGrzyby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
1
Paszteciki mogą być formowane, bez powłoki okruchów chleba, 12 godzin wcześniej i schłodzone, pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn