Pieczarkowe fajitas z awokado hummusem
Przepis grzyb fajitas z awokado hummus jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 707 kalorii, 20g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis z BBC Good Food ma 93 fanów. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, tortille i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Hummus de Aguacate y Limón (awokado i Hummus Limonkowy), Wołowina I Awokado Fajitas, oraz Portobello Mushroom Fajitas są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść awokado, ciecierzyca, czosnek, Skórka z cytryny i sok w maszynce i whizz razem, aż utworzy masywną konsystencję. Łyżkę do miski, doprawić i wymieszać pomidory.
Cebulę i grzyby skropić olejem i posypać przyprawą fajita.
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu i gotować cebulę przez 2 minuty z każdej strony, a następnie zdjąć z patelni i ogrzać. Pieczarki gotować przez 2 min z każdej strony lub aż zmiękną i miejscami zmienią kolor na złoty.
Rozłóż trochę Hummusu awokado na środku każdego zawijania i top z grzybami i cebulą.
Dodaj rozdrobnioną sałatę i szczyptę Tabasco, jeśli chcesz, i zawiń.