Pieczarki Nadziewane I
Nadziewane pieczarki to może być tylko przystawka, której szukasz. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mięso kraba, serek, sól czosnkowa i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Stem grzyby. Zarezerwuj 1/3 do 1/2 łodyg i zmiel je.
Ubić serek śmietankowy na gładką masę.
W małej misce połącz mielone łodygi grzybów i mięso krabowe. Wymieszać serek śmietankowy z mieszanką łodygi i małży.
Dodać sól czosnkową i dobrze wymieszać. Nakrętki grzybowe nadziewać mieszanką serową. Ułóż nakrętki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Pieczemy grzyby w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut lub do momentu, gdy mieszanina grzybów i krabów będzie gorąca, a większość płynu z grzybów zgromadzi się na patelni.