Pieczarki Faszerowane Szynką
Pieczarki Nadziewane szynką to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka parmezanu, pietruszki, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów i pokroić w kostkę. Odstaw czapki grzybowe na bok.
Roztopić 1/4 Puchar masła na patelni na małym ogniu; dodać cebulę, i smażyć do miękkości.
Dodać pokrojone w kostkę łodygi grzybów i smażyć do miękkości.
Przełożyć do małej miski; wymieszać posiekaną szynkę i 4 kolejne składniki.
Roztopić pozostałe 1/4 Puchar masła na patelni na średnim ogniu; dodać czapki grzybowe, i smażyć, aż ledwo przetargu.
Nakrętki studzimy mieszanką szynki i układamy na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Przykryć i schłodzić do 12 godzin, w razie potrzeby.
Broil 5 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 6 do 8 minut lub do napełniania jest lekko rumiane.