Pieczarki Faszerowane Pekanami
Nadziewane grzyby z orzechami pekan może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 35 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pekanów, parmezanu, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Delicata Squash Faszerowany Pieczarkami, Farro, Pekanami I Suszonymi C, Pilaw z dzikiego ryżu z grzybami i orzechami pekan, oraz Sałatka z dzikiego ryżu i komosy ryżowej z grzybami, żurawiną i orzechami pekan.
Instrukcje
Usuń i odrzuć końce korzeni i ciemnozielone wierzchołki pora. Cienko pokroić pory i dokładnie spłukać pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć brud i piasek.
Grzyby opłukać i osuszyć.
Usunąć i wyrzucić łodygi.
Umieść grzyby do góry nogami na drucianym stojaku w szalce z galaretką wyłożonej folią aluminiową.
Posypać 1/2 łyżeczki. sól; odwrócić grzyby.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Podsmażyć pory, szalotki, i czosnek w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut lub do miękkości.
Przenieść mieszaninę do dużej miski. Wymieszać 1/4 szklanki parmezanu, kolejne 3 składniki, a pozostałe 1/2 łyżeczki. sól, aż dobrze połączone. Łyżka 1 czubata mieszanka porów do każdej czapki grzybowej.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Piec w 350 przez 10 minut lub do złotego koloru.
Dekorować, w razie potrzeby.