Marynowane Paprocie Fiddlehead
Marynowane paprocie Fiddlehead mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz sól koszerna, ząbek czosnku, ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fiddlehead Ferns, Saute Te Paprocie Fiddlehead, oraz Paprocie Fiddlehead Z Masłem Escargot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprocie fiddlehead umieścić w dużej misce z zimną wodą i dobrze umyć. Zetrzeć wszelkie brązowe plewy i wykończenia cięte końce.
Dodaj dwie łyżki soli do dwóch kwarty wody w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać paprocie fiddlehead i gotować przez 10 minut.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Połączyć ocet, 1/2 szklanki wody i 1 łyżeczkę soli w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Na dno przygotowanego słoika umieścić przyprawy i ząbki czosnku. Zapakuj paprocie fiddlehead do słoika i dodaj gorący płyn do wytrawiania do przykrycia.
Wytrzyj obręcz, nałóż pokrywkę i pierścień i przetrzyj w małym pojemniku do kąpieli w wrzącej wodzie przez 10 minut.
Wyjąć słoik z konserwy i ostudzić na złożonym ręczniku kuchennym. Gdy słoik jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, zdejmij pierścień i sprawdź uszczelnienie.
Zamknięte słoiki można przechowywać w spiżarni przez okres do jednego roku. Nie zapieczętowane słoiki należy przechowywać w lodówce i niezwłocznie zużyć.
Niech te ogórki starzeją się przez co najmniej tydzień przed jedzeniem.