Przepis na Pieczarki Faszerowane Małżami można przygotować w około 40 minut . Za 42 centy za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przystawka ma 146 kalorii , 4 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 24 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Mieszanka masła, papryki, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę peskatariańską . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy to Klasyczny sos z małżami , Lekka zupa z małżami i Nowoangielska zupa z małżami .
Instrukcje
1
Usuń trzonki grzybów (wyrzuć lub zachowaj do innego wykorzystania); odłóż kapelusze na bok. W dużej misce wymieszaj małże, bułkę tartą, parmezan, zieloną paprykę, cebulę, czosnek, włoską przyprawę, pietruszkę i pieprz. Wymieszaj z 3/4 szklanki masła. Napełnij każdy kapelusz grzyba około 1 łyżką mieszanki z małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(65 Ciasteczek)
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Umieścić w nieposmarowanej blasze do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.