Pieczarki Faszerowane Kiełbasą I Serem
Kiełbasa & ser-pieczarki Nadziewane jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki faszerowane kiełbasą i serem, Pieczarki faszerowane kiełbasą i kozim serem, oraz Kiełbasa I Ser Nadziewane Grzyby # MushroomMakeover dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów.
Czepki grzybowe szczotkować z opatrunkiem; umieścić na stojaku brojlerów patelni. Broil, 4 cale od ciepła, 5 min.
Kiełbasę wcisnąć w kapsle grzybowe, dodając około 1 łyżeczki. kiełbasa do każdej czapki.
Broil, 4 cale od ciepła, 3 do 5 min. albo aż ser się rozpuści.