Pieczarki Faszerowane
Nadziewane grzyby mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz przyprawy, sól i pieprz, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Usunąć łodygi z wszystkich grzybów; odstawić 20 kapsuł grzybowych. Posiekać i połączyć łodygi grzybów i pozostałe całe grzyby.
Roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać posiekane grzyby, sól, pieprz i czosnek i gotować, mieszając, przez 5 minut.
Umieść w misce; wymieszaj 1/3 szklanki parmezanu, twarogu, Małży, bułki tartej, włoskiej przyprawy i 1 łyżki. pietruszka.
Kapsle grzybowe wypełnić mieszanką Małży.
Wlać 3 Łyżki. wodę do naczynia do pieczenia i umieścić grzyby w jednej warstwie; posypać mozzarellą i pozostałym parmezanem.
Piec do miękkości, 30 protokół.
Posypać pozostałą pietruszką.