Pieczarki Biszkoptowe
Przepis Biscuit Mushroom Bake może być wykonany w około 35 minut. Za 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 5 porcji z 448 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, masła, bulionu z kurczaka i papryki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Z łyżką wynik 42%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Piec Herbatniki Z Tuńczyka, Zapiekanka Do Pieczenia Ciastek, oraz Jajko Biszkopt Piec.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż grzyby na maśle. Mieszaj mąkę, aż się zmiksuje. Stopniowo dodawaj bulion i mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia. Dodaj sok z cytryny, cebulę w proszku, czosnek w proszku, sól, pieprz i paprykę.
Wlać do natłuszczonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia. Ułóż herbatniki na wierzchu.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ciastka będą złotobrązowe.
Odstaw na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "