Piec-Wapno Wieprzowe Fajitas
Przepis Piec-Limonka wieprzowa Fajitas jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, skórki i soku z limonki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy Piekarnik Fajitas, Niski i powolny holenderski piec Fajitas, oraz Chipotle Portobello Piekarnik Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Cebulę, paprykę, olej, sok z limonki i kminek wymieszać na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Wymieszaj mieszankę do powlekania i skórkę z limonki; użyj do powlekania kotletów zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Pozostałą mieszaninę powłoki należy wyrzucić.
Kotlety umieścić na mieszaninie warzywnej w patelni do pieczenia.
Piec 25 min. lub do czasu zakończenia kotletów (160F).
Zdjąć kotlety z patelni; pokroić w paski. Łyżka mięsa i mieszanki warzyw równomiernie tortille: roll up.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.