Piec szpinakowo-rybny cioci Carol
Piec szpinakowo-rybny cioci Carol wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Na $2.79 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 274 kalorie, 32G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, szpinak, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Dip szpinakowy cioci Carol, Dip szpinakowy cioci Carol, oraz Aunt Carol ' s Purple Berry Cream Dessert Parfait.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W misce wymieszaj szpinak, 1/2 szklanki sera Cheddar, około 5 łyżek suchej bułki tartej i jajko.
Rozprowadzić mieszaninę na dnie małego naczynia do pieczenia. Filety z dorsza ułożyć na wierzchu mieszanki szpinaku, doprawić solą i pieprzem. Wierzch z pozostałym serem Cheddar i bułką tartą.
Przykryć i piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.