Piec Do Pizzy Do Góry Nogami
Przepis do góry nogami Piec pizzy jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 26g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pepperoni, mix, mieszanka sera pizza, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać do pizzy ser można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piec Do Pizzy Do Góry Nogami, Do Góry Nogami Karmelowy Piec Latte, oraz Pizza Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i papryka na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Wymieszać w sosie do pizzy, pepperoni i oliwki; ciepła do gorąca. Łyżka do ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W średniej misce, mieszać Bisquick mix, mleko i jajka do wymieszania.
Wlać równomiernie na mieszaninę pepperoni.
Piec odkryte około 25 minut lub aż skorupa jest jasnobrązowy.
Piec ok. 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon