Pie Crust VI
Need a bezmleczna i wegetariańska skórka? Pie Crust VI może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 2085 kalorii, 22g białka, oraz 158g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka jaj, mąki, octu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z preclem, Bezmleczne ciasto z lodami z masłem orzechowym z czekoladową skórką ciasteczkową, oraz Maślanka kukurydziana Crust (single crust) podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć skracanie, cukier, jajka, sól, ocet i wodę.
Wymieszać do uzyskania gładkości. Wymieszaj mąkę, aż się połączy.
Ciasto podzielić na 4 równe kawałki.
Zwiń każdy kawałek w kulkę, spłaszcz, a następnie owiń plastikiem i przechowuj w lodówce.