Pho

Pho
Need a dairy free main course? Pho może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 1005 kalorii, 104g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $6.89 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka korzenia imbiru, sosu rybnego, anyżu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. 70 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest super. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu przynieś goleń wołowy i 3 ćwiartki wody do wrzenia. Skim off pianki. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Rozgrzej brojlery z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieścić nieobrane całą cebulę pod brojlerem do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Zdjąć i obrać.
5
Cebulę, imbir, anyż, sól i sos rybny wymieszać z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
ImbirImbir
AnyżAnyż
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
6
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać makaron ryżowy i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
8
Makaron podzielić na trzy miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Ugotowaną polędwicę układamy na wierzchu makaronu w miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Posypać zieloną cebulę, kiełki fasoli i kolendry równomiernie w miseczkach. Odcedzić bulion wołowy i równomiernie podzielić między miseczkami, polewając zmontowane składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Zielona CebulaZielona Cebula
Bulion WołowyBulion Wołowy
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Serwuj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia75
Magazyn