PHILLY faszerowane pieczarki

PHILLY faszerowane pieczarki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać PHILLY nadziewane grzyby spróbować. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pkt. dressing mix, cebula, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Niskowęglowodanowy Stek Z Serem Philly Faszerowane Pieczarki, Philly Chicken Faszerowane Papryki, oraz Philly Cheesesteak Faszerowane Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Czyste grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Usunąć i wyrzucić łodygi.
4
Wymieszać serek śmietankowy, sos włoski, majonez, cebulę i parmezan; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Wymieszać farsz w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pieczarki nadziewamy mieszanką twarożku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Do farszu wymieszać pieczarki z serem śmietankowym, aż będą dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Na patelni do pieczenia ułożyć grzyby, serek śmietankowy, następnie skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Piec 30 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Posypać natką pietruszki i czerwoną papryką. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn