PHILLY Dip pomidorowo-bazyliowy

PHILLY Dip pomidorowo-bazyliowy
PHILLY Dip pomidorowo-bazyliowy jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać philadelphia twarożek, bazylia, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, PHILLY Sundried Dip pomidorowo-czosnkowy, oraz Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Serek rozprowadzić na dnie talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
2
Połączyć pomidory i dressing; łyżka na serek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3
Doprawić pozostałymi składnikami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn