Philly Cheese Steak Stromboli
Stek z serem Philly Stromboli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 33g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz łagodną mieszankę serów, sos pomidorowy, ciasto na pizzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Philly Cheese Steak Stromboli, Makeover Philly stek i ser Stromboli, oraz {Rhodes} Kurczak Philly Stromboli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Do nadzienia wołowego posypać plastry solą i pieprzem. W dużej patelni na średnim ogniu, dodać wołowinę i gotować aż gotowane przez, 6 do 7 protokół. W tym czasie mieszaj i rozdrabniaj wołowinę szczypcami lub szpatułką. Wołowina powinna być rozdrobnioną konsystencją steków serowych. Po ugotowaniu, zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia, aż do budowy stromboli.
Na czystej, suchej powierzchni roboczej posypanej mąką, rozwałkuj ciasto na pizzę w prostokąt o wymiarach 10 na 14 cali, upewniając się, że nie odwracasz ciasta, obracając je o 90 stopni w razie potrzeby. Gdy ciasto jest rozwałkowane, posypać połowę sera na środku, pozostawiając 2-calową granicę ze wszystkich stron. Top z wołowiną, a następnie sosem pomidorowym, w sposób ułożony. Wierzch z ziołami i pozostałym serem.
Umyj krawędzie odrobiną umycia jajecznego. Złóż dolną i górną krawędź nad wypełnieniem, a następnie złóż boki dwa razy, 1 cal na raz, w wyniku czego powstaje rurka o wymiarach 6 na 14 cali.
Pędzel na zewnątrz stromboli z pozostałym umyć jajkiem, umieścić na patelni wyłożonej pergaminem i piec do firmy i złoty brąz, 15 do 18 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut.
Pokroić na 5 do 6 porcji i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty