PHILADELPHIA® Sernik z białą czekoladą i truskawkami
Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czekolady piekarskiej, masła, wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj PHILADELPHIA® 3-STEP® Sernik z białej czekolady, PHILADELPHIA® 3-STEP ® truskawkowy sernik warstwowy, oraz PHILADELPHIA® 3-STEP ® truskawkowy sernik warstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać pokruszone ciasteczka i masło; mocno nacisnąć na dno 9-calowej patelni springform.
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać cukier, czekoladę i wanilię; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Zalać skórką. Upuść małe łyżki konserw na ciasto; obracaj nożem kilka razy, aby uzyskać efekt marmuru.
Piec 50 do 55 minut lub do środka jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Resztki sernika przechowywać w lodówce.