Kapusta Kremowa

Kapusta Kremowa
Kremowana kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, masła, kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Chińska Kapusta Kremowa, Kapusta Kremowa Z Fetą, oraz Zupa Z Kapusty Kremowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; dodać krakersy, i saute aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W dużym rondlu zagotować kapustę i 1/2 szklanki wody. Przykryć i gotować 5 do 7 minut lub do miękkości; odcedzić. Wymieszać z solą i pieprzem; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Roztopić 1/4 Puchar masła na patelni na małym ogniu; trzepaczka w mące, aż będzie gładka. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo dodawać mleko; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy. Sos i krakersy wymieszać z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
KapustaKapusta
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn