PHILADELPHIA No-Bake Sernik brzoskwiniowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 381 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka okruchów krakersów Grahama, cool whip lite bited topping, galaretka o smaku brzoskwiniowym żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to PHILADELPHIA No-Bake Sernik brzoskwiniowy, PHILADELPHIA No-Bake Cheesecake, oraz PHILADELPHIA-Oreo No-Bake Cheesecake.
Instrukcje
Połącz okruchy Grahama, margarynę i 1/4 szklanki cukru; naciśnij na dno patelni 13x9-inch. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Beat Neufchatel i pozostały cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać suchą mieszankę żelatyny; dobrze wymieszać. Wymieszać z chłodnym batem i brzoskwiniami.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.