PHILADELPHIA Cherry Duński deser wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Crescent Dinner rolls, serek Philadelphia, białko jajka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak PHILADELPHIA-Wiśniowy Duński deser, PHILADELPHIA Dynia deserowy Dip, oraz Serowy Deser Duński.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozwiń 1 puszki ciasta półksiężycowego na 2 długie prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść w nasmarowanej 13x9-calowej patelni do pieczenia; naciśnij na dno patelni, aby utworzyć skorupę, mocno naciskając szwy razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Ubić twarożek, 3/4 szklanki cukru, białka i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Białka Jaj
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Rozprowadzić na skórce; przykryć nadzieniem z ciasta. Rozwiń pozostałą puszkę ciasta półksiężycowego; oddziel na 2 długie prostokąty. Pat się do postaci 13x9-calowy prostokąt, naciskając szwy razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Ciasto
5
Umieścić nad nadzieniem ciasto do postaci górnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 25 do 30 min. lub do złotego brązu; lekko ostudzić. Stopniowo dodawać mleko do pozostałych 3/4 szklanki cukru, ubijając trzepaczką drucianą, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Trzepaczka
7
Mżawka na ciepły deser.
8
Pokroić w 24 prostokąty do podania. Resztki deseru przechowywać w lodówce.