PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik miętowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje 21 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wanilii, serek philadelphia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik, PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik dyniowy, oraz PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik OREO.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat twarożek, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać jajka; wymieszać aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki zmiażdżonych miętówek.
Wlać do skórki; posypać 1/4 szklanki pozostałych zmiażdżonych miętówek.
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Super. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Top z chłodnym batem i pozostałe zmiażdżone miętówki tuż przed podaniem.