Pfefferneuse (Pieprznik)
Pfefferneuse (Peppernuts) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 120 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sodę oczyszczoną, syrop kukurydziany, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pieprznik jadalny, Pebbernødder (peppernuts), oraz Holiday Peppernuts.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana razem margarynę i cukier.
Dodaj syrop kukurydziany, jajko i miód; dobrze wymieszaj. Przesiać razem mąkę, sól, cynamon, ziele angielskie, goździki i sodę oczyszczoną; mieszać do mieszaniny cukru na przemian z maślanką. Wyrobić ciasto, które powinno być bardzo sztywne, ręcznie przez 15 do 30 minut. Ciasto podzielić na 2 kawałki, lekko spłaszczyć, owinąć w folię i przechowywać w lodówce 3 godziny lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C ).
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala i pokrój na kwadraty 1 cala.
Umieścić na nieprzygotowanym arkuszu ciastek i piec przez 15 do 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do wyschnięcia w środku.