Pełnoziarniste Penne z sosem Bakłażanowo-pomidorowym
Need a danie główne Wegetariańskie? Pełnoziarniste Penne z sosem Bakłażanowo-pomidorowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz liście bazylii, marchew, bakłażan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Penne z bakłażanem, białą fasolą i sosem pomidorowym, Pełnoziarniste Penne w / No-Cook sos pomidorowy & biała fasola, oraz Makaron Pełnoziarnisty Z Bakłażanem, Mozzarellą I Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpylamy wkład wolno-kuchenny sprayem do gotowania.
Masło, cebulę, seler, marchewkę i czosnek połączyć w powolnej kuchence.
Dodaj bakłażan, grzyby i 1 łyżeczkę. sól. Wymieszać pomidory, przykryć i gotować na wysokiej przez 4 godziny lub na niskiej przez 6 godzin. Wymieszać raz lub dwa razy podczas gotowania.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować penne aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Makaron odsączyć, wymieszać z sosem, posypać bazylią (w razie potrzeby startym parmezanem) i podawać.