Petardowe Burgery

Petardowe Burgery
Petarda hamburgery to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz granulki z bulionu wołowego, Chilli, ser monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Petardowe Burgery, Petardowe Burgery, oraz Petardowe Burgery Z Chłodzącym Sosem Limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
W średniej misce, wymieszać wołowinę, pokrojone w kostkę zielone chili, i bulionu. Kształt na 4 paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Lekko nasmarować ruszt grillowy. Grill paszteciki 5 minut na stronie, lub aż dobrze zrobione. Top każdy patty z serem około 2 minut przed wyjęciem z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn