Pesto Z Pestek Dyni
Pesto z pestek dyni może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, bulion/stock, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa dyniowa z pesto dyni-miętowe, Zupa dyniowa z pesto miętowym z pesto dyni, oraz Ravioli z dyni z Pesto z pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małym ogniu, suche pieczone nasiona dyni, stale mieszając przez 5 minut lub aż do końca popping.
Zdjąć z ognia i ostudzić. W blenderze przetwarzaj nasiona, pietruszkę, czosnek, sok z cytryny, pieprz i sól.Powoli dodaj olej i bulion i zmiksuj na gładką masę.Wrzucić do gorącego makaronu i podawać natychmiast lub przenieść do przykrytego pojemnika i przechowywać w lodówce, aż potrzebne.