Pesto Ruth

Pesto Ruth
Pesto Ruth może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przyprawy. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, czosnek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Szawuot, Ruth i sernik, Suflet kukurydziany Ruth, oraz Babe Ruth Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwarzaj wszystkie składniki w elektrycznym blenderze lub robocie kuchennym, aż mieszanina będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Uwaga: Pesto można zamrozić w porcjach 2-łyżkowych w częściach tacek z kostkami lodu. Pozostawić 1 kostkę na 2 uncje makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn