Pesto Rukola-Orzech
Pesto z rukoli i orzecha włoskiego może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści rukoli, czosnek, połówki orzecha włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pesto Z Rukoli Orzechowej, Pesto Z Rukoli Orzechowej, oraz Pesto Z Rukoli Orzechowej.
Instrukcje
Piec orzechy włoskie, aż lekko złoty, 5 do 6 protokół.
Wlać do robota kuchennego.
Dodać czosnek i wirować, aż grubo posiekane.
Dodaj rukolę, parmezan, oliwę z oliwek, sok z cytryny i sól; wirować, aż będzie gładka.