Pesto Quinoa

Pesto Quinoa
Pesto Quinoa może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 98 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 95 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pesto z bazylii, sól i pieprz, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Pesto Quinoa, Pesto Z Kurczakiem I Quinoa, oraz Łatwe Pesto Szparagi Quinoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić quinoa i rosół z kurczaka do wrzenia w rondlu; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż wilgoć jest całkowicie wchłonięta, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; wymieszać pesto przez quinoa. Złóż pomidora do mieszaniny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn