Pesto po meksykańsku z ryżem lub makaronem pełnoziarnistym
Pesto po meksykańsku z ryżem lub Pastanem pełnoziarnistym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 725 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści laurowych, Skórka z kawałka sera parmigiano-reggiano, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Pesto po tajsku z makaronem ryżowym, Makaron pełnoziarnisty z pistacjowym Pesto, oraz Sałatka Makaronowa W Stylu Meksykańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odstawić lub przygotować wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
2
Char i blister papryki chile poprzez umieszczenie na palniku, otwartym płomieniem lub pod brojlerem, i obracając aż czarny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
3
Umieść zwęgloną paprykę w małej misce i przykryj, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Paprykę obrać, posadzić i dodać do robota kuchennego. Tymczasem lekko grzać orzechy i dodać do miski procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Tosty
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj kolendrę, pikantne zielenie, majeranek, czosnek, kminek, sok z limonki, odrobina bulionu, sól i pieprz, a następnie wlej około 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i pulsuj procesor, aby utworzyć sos pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sok Z Limonki
Kolendra
Majeranek
Czosnek
Zieloni
Pieprz
Kminek
Stado
Sól
5
Umieść w pojemniku, przykryj i przechowuj w lodówce na posiłek.
6
Aby służyć, umieścić pesto na dnie dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podgrzej duży garnek wody do wrzenia makaronu, Posol wodę i ugotuj makaron do al dente. Tuż przed odsączeniem, dodać kadzi skrobi gotowania wody do pesto, odcedzić makaron i dodać gorący makaron do miski i wrzucić 1 do 2 minut, podawać od razu z tartym Manchego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Manchego
Makarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Garnek
8
Do garnka włożyć skórkę serową, wiązkę ziół, cebulę, seler, marchewkę, skórkę cytrynową, liście laurowe, bulion z kurczaka i wodę, a następnie doprowadzić do bańki, a następnie zmniejszyć ogień do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu co najmniej 1 godzinę, a następnie wyjąć skórkę, wiązkę ziół i warzywa za pomocą łyżki szczelinowej lub sitka.