Pesto Crostini Z Grzybami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać grzybowe Pesto Crostini spróbować. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 136 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chleb bagietkowy, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pesto Crostini, Pesto Grochowe Crostini, oraz Pesto Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść grzyby borowiki w misce z gorącą wodą; naciśnij, aby zanurzyć.
Odstawić, aż grzyby będą miękkie, około 15 minut. Wyjmij grzyby, uważając, aby nie mieszać brudu, który mógł zatopić się na dnie wody. Wyrzucić wodę z grzybów.
Połączyć borowiki, pieczarki, orzechy włoskie, czosnek, i pietruszka w robocie i pulsować, aż grubo posiekane. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj 1/2 szklanki oleju, mieszając, aż grzyby zostaną drobno posiekane.
Przenieść mieszaninę grzybów do średniej miski. Wymieszać z parmezanem. Doprawić pesto solą i pieprzem do smaku. Jeśli nie używasz pesto z grzybów od razu, przykryj szczelnie folią, aby zapobiec ewentualnemu przebarwieniu grzybów.
Rozgrzej patelnię do grilla na średnim ogniu. Ułóż kromki chleba na patelni, przycięte na dół.
Pozostałe 1/4 szklanki oleju posmarować kromkami chleba. Gotować, aż blady złoty i chrupiące, o 5 protokół.
Alternatywnie można toastować chleb w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Ułóż kromki chleba na 2 ciężkich dużych blachach do pieczenia.
Pozostałe 1/4 szklanki oleju posmarować kromkami chleba.
Piec do bladego złota i chrupiące, o 15 protokół.
Rozłóż pesto z grzybów na crostini. Ułóż crostini na talerzu i podawaj.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.