Pestki dyni z cynamonem i solą
Pestki dyni z cynamonem i solą to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 46 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, pestki dyni, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Toffi w czekoladzie z pestkami dyni i solą morską, Tarta Cynamonowo-Jabłkowa Z Pestkami Dyni I Pastą Z Pigwy, oraz Słodki dyniowy Hummus z Pumpkin Pie prażone pestki dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posmaruj arkusz ciastek i rozłóż nasiona w równej warstwie. Lekko posypać solą i cynamonem.
Piec około 5 minut, następnie wymieszać nasiona. Doprawić ponownie solą i cynamonem. Kontynuuj pieczenie, mieszając od czasu do czasu, przez około 20 minut lub aż nasiona zostaną opiekane.