Personal Pizza-Nadziewane Grillowane Bochenki Mięsne
Personal Pizza Nadziewane grillowane bochenki mięsne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, cebula, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Personal Pizza-Nadziewane Grillowane Klopsy, Mini Nadziewane Bochenki Mięsne, oraz Grillowane Bochenki Mięsne.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, bułkę tartą, mleko, przyprawę do pizzy, sól i czosnek. Uformuj mieszankę na 12 (4-calowych) rolkach w kształcie kiełbasy. Spłaszczyć każdy do grubości 1/4 cala, aby utworzyć paszteciki.
W średniej misce, wymieszać 1/4 szklanki sosu do pizzy, cebula i oliwki. Łyżka około 1 łyżka mieszanki równomiernie na 6 pasztecików, rozprzestrzeniając się w granicach 1/2 cala krawędzi. Top z pozostałych pasztecików; szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Na grillu ułożyć bochenki mięsa; przykryć grillem. Gotować na średnim ogniu 10 do 14 minut, obracając kilka razy, aż termometr włożony do bochenków mięsa odczyta 71° (unikaj wkładania do nadzienia).
Pieczemy bochenki mięsne z pozostałym 1/4 szklanki sosu do pizzy i top każdy z paskami sera; gotować 1 minutę dłużej lub aż ser się stopi.