Pepperoni Pizza Rolls
Pepperoni Pizza Rolls trwa około 25 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką opakowania do jajek, sos do pizzy, przyprawę do pizzy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak wielki. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pepperoni Pizza Rolls, Pepperoni Pizza Rolls, oraz Pepperoni Pizza Rolls.
Instrukcje
W małej misce połącz pepperoni, pieczarki, zieloną paprykę, parmezan i przyprawę do pizzy.
Umieść owijkę do jajek na powierzchni roboczej punktem skierowanym do siebie; umieść kawałek sera sznurkowego w pobliżu dolnego rogu. Na wierzch z około 2 łyżkami mieszanki pepperoni.
Złóż dolny róg nad wypełnieniem. Złóż boki w kierunku środka nad wypełnieniem. Za pomocą pędzla do ciasta zwilż górny róg wodą; zwinąć mocno, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi opakowaniami, serem i nadzieniem.
Na patelni elektrycznej lub frytownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć bułki jajeczne po kilka na raz przez 1-2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem do pizzy.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Aromaty wiśniowe i fioletowe, trwałe i zaokrąglone smaki przypraw i grzybów. Świetna struktura z elegancką finezją.Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.