Pepperoni Pizza Quiche
Przepis Pepperoni Pizza Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. To danie główne ma 332 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory w puszkach, pepperoni, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niepakowaną skorupkę ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto cytrynowe ze świeżymi malinami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pepperoni I Mozzarella Quiche, Quiche Ze Szpinakiem Pepperoni, oraz Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ciasto w temperaturze 375° przez 11 minut.
Posypać 2/3 szklanki szwajcarskiego sera. W misce ubijamy jajka, śmietanę, sól, oregano, cayenne i pieprz; polewamy serem.
Piec przez 25-30 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć cebulę w oleju do miękkości. Wymieszać z pomidorami, tymiankiem, cukrem i bazylią. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut lub aż płyn odparuje.
Pozostały ser szwajcarski posypać quiche. Top z mieszanki pomidorowej.
Posypać pepperoni, ser mozzarella i oliwki.
Piec 5 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.
Odstawić na 15 minut przed cięciem.